Genom tiderna

Dagen har varit upp och ner idag. Rakt upp, för att sen falla ner 1000 miljoner m/sek. Tänkt fram och tillbaka på tiden i mitt sinn och mina olika "gestalter". Mitt upp och ner..


Mitt Rock´n roll. Där det tyngsta delen av min ryggsäck finns. Jag kom och gick som jag ville. Jag hade ett helvete i huvudet och gav alla andra ett helvete prg av det. Jag hatade ALLA och kunde nog inte bli mycket argare. "My fist your mouth". Jag kunde allt och trodde jag hade sett allt. Jag kunde säga precis vad jag ville till precis vem som helst. Passade det inte så.. Anyway, den arga delen av mitt liv.



Denna bilden står för den tuffaste tiden i mitt liv. Jag kämpade mellan liv och död & jag gjorde mitt val. Jag höll på att förstöra min kropp och är tacksam för att jag kunde få barn efter att ha satt hela puberteten på ända. Jag levde på choklad och coca cola. Nej man blir inte tjock om det är det ända man äter. Dessutom var det en tugga vid extrem hunger och efter det extrem ångest. Jag gömde godis i hela rummet och frossade med jämna mellanrum och höll mig på det... länge. jag har ingen bild här på mig när det var som värst. Det är jag nog glad över. Jag skulle ljuga om jag säger att jag inte kämpar än idag, från och till. Men jag överlevde! Jag vann!



Nej.. Jag trodde jag skulle komma någonstans med detta. Men jag pallar fan ente!

God Jul och trevlig fortsättning

Julen har nu passerat eller ialf själva julfirandet. På självaste julafton var vi hemma hos barnens farmor och farfar tillsammans med barnens kusiner från Hbg, gamla farmor och morbror Filip. Det gick bra och var lite stressigt imellanåt, med tanke på att allt inte är "barn anpassat" så man måste följa efter barnen hela tiden. Men det gick bra och vi hade trevligt. Barnen fick jättefina klappar!

Ett jättefint kök av farmmor och farfar, tyvärr vill vilden inte in på bloggen..
Små fotbollar av farbror och "hoppehästar" av stora kusinerna.

+ små toystory figurer av farmor och farfar.

Dagen efter firade vi jul här hemma tillsammans med mina föräldrar och syskon m familjer.

Massor av klappar överallt. Barnen var tyvärr super duper trötta när det var dags för klappöppning. Tiden for iväg!



Woody och buzz är från oss och Theresé,
Barnen går runt med sina älskade figurer, dom ÄLSKAR dom!


Helikoptern från rorri racerbil, talade tyvärr norska, men lika rolig för det :)

tillsammans med sin kompis plåtis som inte heller vill vara med på bild.
Detta är från bror m familj.

Listan kan göras lång. Leksaksmat, massor av duplo, film, tröjor,pussel, jätte stor barnbil.

Och mer därtill.



Snart börjar jag i skolan. Det ska bli skönt att göra något som är mitt. Men nu kan jag inte sluta tänka på REA! Jag vill komma in till Malmö och handla. Men så jobbigt med barnen för´dom vill inte och orkar inte med det.

Av Emil fick jag en heldag på spa tillsammans med honom <3

Han fick en fin kniv av mig till matlagning. En riktigt fiiin!


Nu ska barnen aldeless strax sova och jag vet inte vad jag ska göra. Dricka mer kaffe och fortsätta läsa min överbra bok: Heroin dieries





Shnee

Har haft en underbar dag och kväll med barnen och Emil. Barnen har varit jobbiga under dagen men var så goa lite senare efter allt jävelskap. Emil badade tillsammans med ungarna läänge. Det var nog barnens höjdpunkt på dagen. Efter badet sprang dom runt här och hjälpte mig att städa. Sen var det dags för sängen. Nu läser vi saga mer eller mindre var och varannan dag. Barnen kommer fint till ro. Speciellt Albin. Läser man förlänge så ska Sixten bara busa. Idag läste vi en bit av tummelisa, som är en av mina favoritsagor. Den är ganska lång så vi får dela upp den.

Imorgon hoppas jag på att få komma iväg ifrån mitt hem och bege mig in till stan för att träffa Theresé och lillstrumpan Gustav, tillsammans med Daniel och min mamma. Jag håller alla mina tummar för att vi kan ta oss ut och att det inte snöar as mycket. det har bärjat och dom har klass ett varning, dessutom lovat en halv meter snö mellan torsdag och Lördag. Vilket ser lite dystert ut... Även till jul då, för Emil måste ju ta sig ut och ploga om det behövs. Och så kommer det ju självfallet bli. Men det är inget att hänga läpp för. Bättre att ta det som det kommer. Emil ska inte behöva känna att han missar något. Utan tillsammans, på något sätt så ändrar vi planerna eller tar igen alltsammans.

Vad jag skulle komma till var att jag förmodligen ska köpa ytterligare en julklapp till grabbarna. Dom älskar ju Toy Story och så har priset nu blivit nersatt på de två stora dockorna från 1099-600 kr. Barnen kommer bli så himla glada. Men vi får först se om det finns några kvar. Ska dessutom kolla efter barngardiner och pyssel till dukningen. ytterligare en hårfärg får det väl bli. men barnen styr hur mycket handlande det blir. Ibland funkar det helt enkelt inte. Man får göra det bästa utav det helt enkelt.

Emil har precis varit himla händig och tagit hand om katastrofen i köket. Skönt att jag slapp det idag =D

Snön har börjat falla, dock inte mitt hopp för fanemaj, jag tänker icke sitta fast här! Jag vill träffa min underbara syster. Och hennes familj. Allt för min syster <3

Love is in the air














Kyla

Här är det minsann kallt som bara den! Dessutom sänkte vi elementen igår för dom var jätte varma. I uterummet är det is på insidan av glasrutorna. -13 är det ute förtillfället.

Nu står Sixten mot grinden i lekrummet, tittar ut på mig och flörtar lite. Så som bara Sixten kan :)
På filmen sa dom innan: Bra Maja, du klarade det! Så säger Sixten: Duktig Maja och klappar :)

Hihi, gooding! Det händer mer och mer för varje dag och kanske är det lite svårt att sätta fingret på precis vad. Men deras uppfattning av saker och ting. Deras språk och medkänsla. Det är häftigt att se. Dessutom att dom springer och jagar varandra och skrattar så mycket så dom inte kan stå upprätt.

Nu kom Albin för andra gången till grinden och skäller på mig. Jag vet inte riktigt varför.. Men något viktigt var det nog. Han tycker förmodligen att Sixten är ivägen, som vanligt.

Mitt liv som tvillingmamma är underbart men såklart är det också utmanande. Det är en stor prövning på ens tålamod och uthållighet. Men samtidigt kan man bli överväldigad av den grymma kärleken som är så himla stor. Vi har haft mycket sjukdomar i denna familjen och det började när barnen bara var tre veckor gamla. Sixten hade öroninflammation och Albin blev inlagd på sjukhus för han kräktes efter varje måltid och gick ner under födelsevikten. Sixten fick penicilin och blev bättre efter någon dag och Albin blev somsagt inlagd i Malmö och där bodde vi i nästan en vecka tror jag. Sen kom dom på vad som var fel efter en kontraströntgen. Hans nedre magmun var igenväxt och vi åkte till Lund och han blev opererad. Där spenderades ytterligare flera dagar. Jag var så skör och ett riktigt vrak. Efter förlossningsdepression och dessa två nya varelser som jag behövde skydda och jag var så rädd att Albin inte skulle överleva. Efter operationen fick vi träffa Albin på uppvaket och jag grät för att nu skulle detta vara över och vi skulle få komma hem igen och lära känna varandra och ta hand om dessa små underbara pojkar. Albin kunde då få ner två klunkar välling men kräkreflexen hade blivit så stark att han inte klarade av mer. Sen bar det av till övervakningen. Albin låg i ett rum med två personal och ytterligare en liten patient som var en liten tös som jag tror hade gjort någon hjärt eller lung operation. Hon mådde riktigt dåligt och skrek och hade ont. Hon fick knappt någon luft och maskinerna pep mer och mer, en efter en varningssignal började blinka och pipa. Albin började klökas och vi fick snabbt lägga honom på sidan. Då blev jag så fruktansvärt nervös för där hade personalen hand om den lilla flickan som verkligen behövde all hjälp men när vi skulle gå, skulle dom då se eller höra om han började kräkas och tänk så skulle det sätta stopp i halsen så han inte fick luft!? Jag orkade kanppt stå så mycket jag grät. Jag ville inte lämna honom. Men vi kunde inte sova där båda två och vi skiftades om att vara på sjukhus. Emil var ett riktigt stöd för mig, för jag mådde så himla dåligt. Albin som mådde så dåligt och då lille Sixten som var sjuk och så himla pytteliten.

Men nu står vi här, med två grabbar som snart blir två år ! Tyvärr är sjukdomslistan så lång att jag inte kan hålla reda på den. Men mycket har det varit. Och det har vart jobbigt att vi aldrig får en pause från det.

Anyway jag är glad att jag har mina tvillingpojkar och älskar dom mer än livet själv. Detta är min mening med livet. Att finnas här för mina barn som jag satt till världen. Att fostra och älska, mysa och leka och självklart byta blöjor, tvätta och trösta. Det är stressigt och jobbigt ibland men jag trivs med det <3

Rocn´nrolla

Nej nu är det dag för min paus och då så måste jag ju faktiskt passa på att skriva lite. Jag har en del känslor jag önskar att jag hade kunnat skriva av mig. Men det går bara inte. En del kan inte sättas i ord, och de andra orden vill jag nog inte att andra ska läsa iheller.

Jag har faktiskt, helt ärligt gett Jay Smith mitt fulla stöd och har köpt hans skiva. Jag är ingen "idolare", det är egentligen inget för mig, precis som jag inte tror att backstreetboys är något för Jay. Men han kan då till och med få dom att låta bra. Anyway, jag ger honom mitt stöd för jag tror att människor kan förändras, vad man än har i sin ryggsäck och det märks långa vägar att hans är full. Som en gammal flickvän till honom som dog. Precis som jag förlorade V. Eller ja, precis vet jag inte, men jag vet hur det är att förlora någon, på det sättet jag antar, att mista någon man älskar. Ibland mår jag nästan lite illa när jag lyssnar på honom. För det känns som om mina ord kommer genom hans mun med full betydelse och man hör vilka meningar han omfamnar. Som när han sjunger like a Prayer av Madonna. Att en bit av en själv går förlorad när man förlorar någon man håller av.

Jag gjorde min nya blogg för att sluta ta upp avslutade saker ut min ryggsäck, mitt gamla sätt att leva. Men det är fan inte lätt! Att gå tillbaka till gamla mönster och ta till gamla metoder, nej det vill jag helst undvika.

Men det räcker med en låt, en mening, bild eller tanke så är det som om jag står där igen. I mitt förflutna.

Iallafall.. Mitt hår är just nu ljust men jag vill inte ha det långt längre, nu vill jag klippa av möget och raka mig på sidorna. Men inte ha mohawk utan håret på huvudet bakåt. Ah skit samma. Ni fattar väl ändå inte. =P

Igår pratade jag med Jesper, Hej och Hejdå tyvärr. Fy fan vad jag mådde dåligt. Ögon rann som om jag storbölade. Men det var nog julstjärnan jag var allergisk mot. Idag är jag inte alls pigg, inte heller särkskillt glad.

Barnen är hemma från dagis för dom har feta problem med influensa där. Så det slipper vi helst. Jag skulle hämta saker på deras fack, men jag är helt för seg och orkar helt enkelt inte dra på oss tre kläder och sen ta pulkerna och dra dom fram och tillbaka. jag klarar det inte bara.

Idag orkar jag nästan inte ens andas ..



Två grymma böcker är nu inköpta, jag har ju dessutom läsglasögon så jag faktiskt kan se vad som står.

Nu är nog maten färdig, så jag och ungarna ska väl ta och käka lite.


Rock on suckers !!!!




Sege dag!

 






Det var längesedan jag var såhär trött. Jag vet inte ens varför jag är så jäkla sliten. I just dont get it. Barnen har varit lugna inatt. Sixten har vaknat någon gång och hostat och klökts lite. Tack och lov kräktes han inte! Så ingen maginfluensa här, hoppas vi kom undan det! Men vi är lite trötta allihop, sega och lite förkylda.

Idag segade vi så fort vi vaknade. Albin och jag lade oss i vår säng och tittade lite på film. Han ville inte sitta still för han höll nog på att somna. Sixten vaknade halv nio. Sen åt vi frukost ihop. Barnen fick lite nutella på sina rostade mackor och tro mig, dom såg ut som monster efter det. Vi gick och badade, vi tre. Mys, mys minsann!

Vi gick upp och klädde på oss, sen fick dom krypa ner i sängarna och sova middag. Nu vill jag med sova. Säkert försent för dom vaknar väl snart.

Idag hade jag verkligen behövt barnvakt. Jag är så trött!!

 

Update:

Vi har nu varit ute i kylan och lekt i en timmes tid. Barnen var nästan förfrysna när vi kom in. Aldeless rödbitna på kinderna. Medans dom värmde upp sig i lekrummet så gjorde jag mumsig varm Oboy men mjölk, vipsgrädde, kanel, smält choklad och lite Oboy. Åhh vad det var gott, det tyckte barnen med. Till den goda varma Oboyen så åt vi lite macka. Medans vi åt och drack gott satte vi igång Happy Feet.

Efter dom ätit skulle jag krama dom lite, så kände jag att Sixten var varm. Jo visst, lite över 38c. Så jag undrar om det är lönt att ha dom mer på dagis innan jullovet. Men det är det ju iuförsig. Dom älskar ju dagis. Men går det kräksjuka så hoppar vi det. Det vill vi inte ha precis lagom till jul. Nej tack!

Tänkte nu visa dagens inköp:







Och sedan lite tips på inköp


Från Gullgrodan.se




      
  
Kvällsupdate
:

Till middag blev det potatismos(som jag gjorde själv) och fiskpinnar. Fiskpinnar har jag inte ätit på år och da´r. Anyway, båda grabbarna ÄLSKADE maten. Det som bara var sån "snabb och lätt" middag. Albin tryckte i sig 6 fiskpinnar! Den grabben alltså. Jisses! Sixten åt inte ritkigt lika mycket, men åt med god aptit. Efter maten tvättade jag Sixten och sen gosade vi i sängen lite. Sen kom Emil och nytvättade Albin. Han hade stora flammor eller stora blemmor eller vad man säger, dom var knallröda eller lysande rosa. Såg sen att han hade på underarmarna med. Tittade honom i halsen men där såg inget direkt konstigt ut och han andades bra. Passade på att titta i Sixtens hals och såg att han har halsfluss. Ialf så säger det nog sig själv att Albin är allergisk mot remouladsås, eller rättaresagt en ingrediens i den. Jag hoppas innerligt att det inte är ägg. Men imorgon så ska vi ju till barnmottagningen och ta halsprov så då ska jag fråga läkaren om hur vi ska gå till väga. Och så är jag så smart att jag skrivit ner ingredienserna. Så vi får se.


Dagens namn

Denna dagen kommer att bli bra, en underbar dag, jag bara känner det. Mina underbara ungar gav mig värsta lyxen. Dom sov till klockan 8 !!! Fy satan vad härligt! Upp ur sängen aldeless utvilad, ta en unge i taget och byta blöja på sedan på med kläder. Dom ville titta på film såhär på morgonkvisten, så det fick dom givetvis. Dom fick välling och jag fick mitt älskade kaffe.

Barnen har inte visat några som helst tecken på maginfluensa änsålänge, awsomee!!
Däremot så har Albin´s falska krupp och förkyldnings-astma varit lite jobbig. Han har fått dubbla doser(två puffar i inhalatorn). Han är inte heller så förtjust i masken och jag förstår verkligen varför. Masken är ju utav mjukplast eller ja, gummi är de väl. Det luktar "nytt", lite starkt. Han gillar det INTE. Annars är han alltid så himla duktig på att andas. Men det går bättre och bättre för varje gång. Sixten skulle också visa att han kunde och fick visa. Han andades in och ut så hårt han kunde så han blev snurrig! Han var så duktig, men han behövde inte ta i från tårna. Men änsålänge har han inte varit i behov av medicinen. Men det var så roligt, trodde han skulle svimma.

Vad som händer idag, det vet jag inte riktigt. Men en bra dag kommer det att bli iallafall.

Just nu längtar jag efter min telefon. Även om jag var lite skeptisk till tangentbordet. För det fattade jag inte försen efteråt att det fanns på den. Men nu tror jag att den kommer bli skit bra när jag ska börja skolan igen. Allt viktigt kommer förmodligen att hamna i den. Allt samlat i telefonen, jag bara hoppas den är tillräckligt bra och att jag trivs med den. Jag hoppas den kommer bli en bra och kär ägodel. Här skaffar vi inte telefoner till höger och vänster. Så funkar det inte.

Nu är det dags för lite med kaffe och jag ska försöka komma ur mysbyxorna och frächa upp mig lite. Kanske jag kommer på vad vi ska hitta på med då.

Namnet vi firar idag är Sixten

Lucia

Lämnade barnen på dagis, där berättade dom att många hade kräkningar och diarré. Jag lämnade dom med ringde till dagis när jag kommit hem för att fråga om jag inte skulle komma och hämta dom igen. Ringde sen till Theresé för lite tips. Så jag hämtade dom efter fruktstunden och samlingen. Dom ska nu få vara hemma lite i veckan. Många hade blivit smittade så vi vill hålla oss borta därifrån ett tag iallafall. Sist vi blev magsjuka så hamnade vi på sjukhus med Sixten för han slutade inte kräka igen och blev frånvarande. Så, för barnens skull ska dom få vara hemma tillsammans med mig. Vi ska försöka hitta på många roliga saker minsann :)

Nu har Sixten vaknat och sitter på golvet och pysslar med DvD filmer. Albin ligger och sover gott. Snart ska han väckas, men inte riktigt än. Han har fått andas i din nebunette (inandningsmedicin för falsk krupp och förkyldningsastma).

Jag har ringt till telenor angående ny telefon. Hon ska ringa tillbaka ieftermiddag. Tittade på telefoner på deras hemsida, men fattade halv sju med vad som ingick i månadspriset... Får se.. Ska ialf ha hemsidan uppe när jag pratar med henne.

Nu ska jag ringa till bokklubben och bli medlem för barnen. Ska sätta på en film till ungarna..





En sån här liten goding blev det till kära Ella. Blev en Silver. Hade annars bara grön att välja bland. Men den såg lite blekfis ut tyckte jag. Yeeeeyy!!

Sleepover agin

Inatt var pappsen på julbord och vi bestämde att jag och barnen skulle sova hos mina föräldrar. En mega mysig kväll blev det. Tyvärr blev natten inte lika lyckad då dom  har feber och Albin hade svårt att andas. Han satt i min famn nästan hela natten. Han var klarvaken och redo att gå upp klockan 4. Han väckte Sixten halv 5 och vi gick ner på nedanvåningen kvart över fem. Då satt Morfar och drack kaffe innan han skulle till jobb. Barnen satte jag framför TV´n, dom tittade på Pippi. Jag fick sova i lite mer än en halvtimme och hann ta igen mig oerhört mycket! Sköönt!

Nu sover dom och har sovit sedan 10 typ.

Kramar

Agda

Handlade lite på Miljögården Hönan Agda För nån dag sedan



"Konen" är från Agda´s.





Glasen har jättestor kupa



Glaskulor, och två stora kottar.

Jag är väldigt nöjd med mina inköp. Framförallt med glasen som inte kostade särskillt mycket. Dom har så himla fina saker där, jag visste verkligen inte vart jag skulle bli av.

Idag kör min syster ner från Småland tillsammans med lille Gustis. Det spritter i hela min kropp för fan vad längesen jag träffade dom. Men lite tråkigt att vi inte traffat Daniel på jättelänge. Han har haft jobb och mycket har kommit imellan. Han skulle denna gången till Götet och titta på sin stora Idol, en sån muskel show.. Kommer banne mig inte på vad det heter. Ialf, vad jag skulle komma till är att Emil blir ju lite ledsen. För Emil och Daniel är nämligen lite kära i varandra.. ;)

Anyway. Jag är skit glad!




Sleepover

Idag ska Tomten Nisse från dagis sova över hos Albin. Tomten Nisse är en gosedjurs tomte som bor i en korg och har en frotté handduk till filt. Han vill följa med alla barnen hem och spendera en dag med varje barn, som jag sedan som förälder ska skriva, hur dom haft det och vad dom gjort. Sen tar personalen ett foto på Albin tillsammans med Nisse och sätter upp på väggen tillsammans med alla andra foto, där nisse varit på äventyr hos de andra barnen. Även den lilla berättelsen kommer att komma upp på väggen.

Mitt stora problem är: albin HATAR Nisse. Dom har haft ca: 5 sek närkontakt. Sixten tog hand om honom lite och kramade honom.. Men jag kan ju inte skriva att Albin inte tyckte om Nisse!?

Här har ni Tomten Nisse



Och så har vi lille hjälpsamme Sixten



Jag undrar ju verkligen vart Nisse får sova inatt... Om han får sova i Albins säng..


Sixten hade också en sak i facket idag. En jättefin tygpåse och i den ska vi lägga en bilderbok till sagostunden imorgon.

Denna boken valde vi :





Nu har vi precis tittat på Bilar, Blixten :)

Vällingen är i magen, och trötta ögon som knappt orkar hålla sig öppna <3



Skitga Grabbar :)

Peace

Pappsen är ledig idag!

Denna dagen har inte gett särskillt mycket snö så vi fick som vi ville, pappsen fick vara ledig som bestämt!

Vi var uppe med tuppen och åt lite frukost sen åkte vi iväg till Willys för att storhandla. Det har varit jätte svårt att fixa mat med mini lite i kyl och frys. Så ska man ju vara duktig och snäll och ha maten på bordet när Emil kommer hem från jobb. Vi handlade massor. Jag var speciellt nöjd med mina bak saker. Mjöl, nutella, saffran.. Massor, och jag får på något sätt en varm känsla i kroppen av att baka. Det är min tid, och min grej.

Självklart bakade jag efter vi hade fikat och lagt barnen för att sova lunch. Medans dom sussade gott så gjorde jag en saffranskaka, i en långpanna, med mandelmassa och apelsinsmör som fylling. Kommer lägga upp en bild. Jag blev jättenöjd och det blev verkligen skiit gott! Dessutom blev det så mycket utav det. Jag fick frysa in väldigt mycket. Annars kan man ju planera att äta upp allt inom kort, vilket jag brukar göra. Men denna satsen deg, som egentligen var så lik den till vanliga lussekatter så fick man mycket mer på något sätt.

Efter baket och barnen var uppe var det egentlige meningen att Patrik och Mikaela skulle komma. Mikaela hade jätte mycket att plugga. Så det blev inget, precis som förra helgen blev inställd. Lite tråkigt, men det finns inget att göra vid det. Vi har mycket att ordna med, från båda parter. Men längtar tills vi träffas nästa gång!

Emil fick hämtat vår nya torktumlare som hade kommit. Så nu har vi både ny tumlare och tvättmaskin! Yeey! Det är en fröjd för oss som tvättar så mycket. Det brukar bli minst en tvätt om dagen. Så luktar tvätten godare än någonsin och så mjuk så mjuk!

Medans Emil fixade maten, som idag blev hamburgare så städa jag. Barnen var jätte duktiga och hjälpte mig. En med den sladdlösa och den andra med en liten kvast. Dom var väldigt nogranna! Dom skötte sig och det kändes skönt att kunna få det gjort utan att huset revs, ett rum i taget.

Det är en märkbar skillnad på barnen idag och för bara en knapp måndag sedan. Nu har dom lite med tålamod och måste inte springa och fara omkring precis hela tiden. Utan nu kommer det även lugna stunder där dom kan sitta och pyssla lite. Och det blir mer och mer för varje dag. Dom växer så fort. Dom älskar att lära sig nya saker och har stora öron för nya ord. Dom är duktiga med gester till sånger och talet avanceras också väldigt fort. Man kan be dom säga ord, och då försöker dom att härma. Albin är särskillt duktig på att säga: Tatuering och Tiger.

Ordet tatuering säger han när han pekar på min arm, då jag har en halv sleeve. Och ordet Tiger säger han och tar te.x högra handen som en klo över vänster avel och river ner över bröstet och magen snett nedåt till höger höft. Detta är Tiger på teckenspråk. Det tecknet kan han :)

Jag är intresserad av teckenspråk och varit det sedan vi fick lära oss när vi gick i förskola, eller nollan som det nog heter idag. Albin tycker det är väldigt kul att teckna och blir stolt och skrattar.

Allt för idag

Rock is love

Snöö :)

Morgonen började klockan 8, tro det eller ej. Sixten vaknade först. vilket aldrig brukar hända. Albin vaknade lite efter det. Albin var jätte kramig. Jag gick ut i köket och gjorde välling till barnen, tittade ut genom fönstret och såg bara några enstaka snöflingor falla. Barnen fick sin välling, drack upp och jag gick ut i köket igen för att skölja ur dom. Nu var det snöstorm ute! Jag som skulle lämna barnen på dagis för att sedan åka att handla.

Barnen var ju hemma från dagis igår med. Jag ville inte dra ut dom i detta vädret för att bara vara någon timme på dagis. Idag ringde jag dagis för att fråga vad personalen tyckte. Dom tyckte vi skulle bli hemma, där var ändå knappt några barn på dagis. Så idag blir det bara mys, mys mys! Idag med :)

När vi satt och åt frukost ringde telefonen och det var min mamma. Hon och pappa skulle komma med bullar. Det var jätte mysigt, barnen tyckte det med. Det började snöa som satan så dom åkte efter en liten stund så dom skulle kunna komma hem igen.

Emil jobbar på, kör och skottar. Igår var han hemma sent, kom hem och fick skotta för att få in bilen på uppfarten. Sen fick han fortsätta i trädgården, vårt uterums tak hade börjat svikta, IGEN. Så jäkla mycket snö har det kommit. Och idag ska det ju komma ännu mer. Så det lär bli en låång kväll för stackars Emil.

Igår pyntade jag lite, det blev jätte mysig stämmning här hemma med tända ljus.

Förövrigt får ni en liten uppdatering gällande barnen:

Någonsin haft trotsiga barn? Ni skulle träffat dessa två, som samarbetar genom allt! Klätterapan Albin klättar upp på möblemangen inne i lekrummet. Sixten kommer inte upp så då puttar Albin honom i rumpan så han kommer upp. Dom tömmer lådorna, vänder dom upp och ner, flyttar in dom mot väggarna, klättrar upp och river ner klistermärkena som jag satt upp. Dom har verkligen förstört sitt rum. Dom blir tillsagda och jag är mer strikt än många andra föräldrar jag känner. Men det hjälper inte. Speciellt Sixten skrattar åt en när man säger till. Dom är mycket väl medvetna om att dom inte får lov men just därför är det väl så roligt.

Jag försöker hålla ut och är väl medveten om att detta är en fas. Men det är ändå jobbigt. Man blir väldigt trött i huvudet.

 

Dessutom går jag och väntar på beslutet om vilka kurser jag får läsa. Iumed att jag ska in på Malmöhögskola. Men först måste jag läsa upp lite ämnen för att ha så bra möjligheter som det bara går att få komma in. Jag Ska få beslutet innan jul. Så jag håller alla mina tummar, snälla gör ni det också.

Nu sitter barnen och tittar på Toy Story 3, den ultimata favorit filmen. Buzz Lightyear och Cowboy´n Woody är deras hjältar. Men nu är det faktiskt dags för dom att sova lunch. Så får jag tillfälle att fixa vid min nya blogg lite. Eller tänka ut hur jag vill ha den. Jag är ju totalt värdelös på att göra vid den själv.

Byyee

Designad av: SindreDesign