Yeah..

Idag blev en lite jobbig dag. Väntade på att klockan skulle gå frammåt för att sen lämna barnen på dagis för att sedan sätta mig på bussen och pka in till skolan. Får en konstig känsla mär jag väl är där... När jag varit där en kvart säger en tjej (i engelsk-gruppen), vi har inte Engelska idag den är inställd.. Ammen jippie då!? Får väl se om den är imorgon.

Helgen har varit jätte mysig. Lördagen spenderade vi i Dalby, skrylle skogen. Bilder kommer! Vi hade jätte mysigt. Körde sen in om babyproffsen. Då en av vår nya bilstol gick sönder I BÄLTET! En sa: ni får en ny. En anna sa:den kan  vi laga. Den siste där va ju helt väck i huvudet. Emil blev jätte arg. Så får man inte ens göra. Bilstolen får ju inte vara försvagad! Fick en ny...

Söndag: 1års kalas för barnens kusin Alfred. Han är en liten goding han. Av sin egen mamma och pappa: Joel och Carin, ska lille Alfred få ett litet syskon ;) Ännu en liten kusin ska komma till världen. Kände deras lycka strömma genom hela mig! Vi hade en trevlig dag hemma hos dom.

Snart är det 2års kalas här för mina grabbar. Både den 12.e och den 13.e.  Vi var tvugna att dela upp det annars hade vi inte fått plats.

Barnen blomstrar i utveckligen. Nu kommer nya ord varje dag ibland väldigt oväntade som papegjoa, lamm.. Dom börjar sätta ihop till små meningar som: knäppa jackan, ta av, inte ha..

Sixten fortsätter att tjata efter dricka varje dag, flera gånger om dagen. Nu måste vi mäta upp hur mycket han dricker per dag så inget är fel. Ibland är blöjorna genomkissade, flera per dag, ibland är det normalt..

Sixten har somsagt böjvecksexem, inget ovanligt, speciellt inte hos barn med allergier och astma. Nu har Albin det med och har gått om antalet prickar än vad Sixten har. Undrar in något virus får utslagen att komma fram då båda har det.. Dom tycker det kliar och gillar inte alls detta. Igår fick dom panodil innan läggdags och första gången på länge sov dom nästan hela natten <3 Förmodligen lindrade det klådan.
Kommentarer
Postat av: Therese

Oj det har hänt en del! :) sjukt med bilstolen, vaddå LAGA!!?? Bra att ni stod på er så ni fick en ny! Mysigt med barnkalas!! =) o en tur i skogen.. ooohh så mysigt!! Så bra att de kunde sova hela natten! Lindrade alldeles säkert med alvedon.. stackars killar.. <3 så duktiga dom e, snackar för fullt! De e sååå goa!! Mosters killar =)) Ses snart, massor av kramar <3

2011-03-09 @ 10:03:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Designad av: SindreDesign