Fortfarande sjuka

Igår mådde vi allihopa nog som värst. Trots det så tog vi oss ut. Vi gick ner på dalabadet och gick lite. Det blåste förmycket nere vid havet så vi var inte ute så länge.




(Barnen lärde sig ett nytt ord: plask, plask :)

Både jag och barnen njöt av den lilla stunden vi var ute i den friska brisiga luften. Vi var jätte trötta när vi kom in igen.

Igårkväll satt jag och Emil i sängen med datorn. Vi skrev upp fack och hyllor till saker från ikea. Däribland deras nya fina sängar. Med nya madrasser, kuddar, täcken och sängkläder. Emil kom hem efter jobb då han glömt listan och körde sen igen för att hämta alltihopa. Vi hoppas ha fått det iordning innan barnen är alltför trötta.

När Emil kom hem satt vi och åt jättegod middag. Hemmagjord potatismos och små biffar med lite gräddsås. Gjorde det själv... Vilket jag alltid brukar ... Skönt att kunna vara 100%säker på att det är laktosfritt. Sixten åt av allt. Men han tyckte nog mest om biffen. Albin slevade däremot in flera portioner med potatismos. Han vägrade smaka av biffen. Men shitt va mycke potatismos han åt!

Nu leker barnen i lekrummet och når nu upp till den "inbyggda" garderoben, öppbar den och båda står där inne och leker indiander.. Dom tar handen för munnen och låter som indianer ialf. Dom gömmer sig kanske för tjoffsan, indian-style ;-)

Det får vara så nu... Kunde inte hitta paket med barnsäkerhets mackapärer någonstans..

Kramar
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
Designad av: SindreDesign